2. Vraag het aan Dr. Lam 2018-02-13T22:55:04+00:00
Loading ...

2. Vraag het aan Dr. Lam

Van Dr. Lam:Ik vind het leuk om je tai chi-vragen te beantwoorden en je te horen terugkoppeling, email me op service@tchi.org. Ik zal proberen zo goed mogelijk te antwoorden. Hieronder staat de lijst met beschikbare video's.DSC00425

Vraag Dr Lam-serie:

Het maken van een video kost veel tijd en geld, u ontvangt een melding zodra ze zijn geplaatst doorabonnerenmijn YouTube-kanaal,Nieuwsbriefof als mijn FaceBook-pagina. Wat nog belangrijker is, zou je helpen om tai chi naar meer mensen te verspreiden. Mijn clips, meestal de gratis tai chi-lessen, kregen 7,130,505-hits van Sept 15 en 2016.TempDTCD2

Het is mijn bedoeling om werk te maken dat nuttig voor u is en ik laat geen advertenties op hen toe.

Gerelateerde links:

De lijst van Dr. Paul Lam's Youtube filmpjes.

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en meer.

Meld je aan voor de gratis Tai Chi for Health-nieuwsbrief