Een bericht van Dr. Paul Lam 2018-04-18T23:37:06+00:00
Loading ...

Een bericht van Dr. Paul Lam

 

Hallo en welkom!

Rond 1974, toen ik afstudeerde van de medische school, werd mijn artritis erger. Ik nam Tai Chi om me te helpen de toestand te beheersen. Het is levens veranderend en nog steeds voor mij. Tai Chi heeft mijn leven getransformeerd en heeft me in staat gesteld te genieten van mijn gekozen en drukke levensstijl. Ik heb in de loop van de jaren met duizenden mensen dezelfde indrukwekkende resultaten gezien. Tai Chi beloont degenen die zichzelf helpen.Dr. Paul Lam op de Tai Chi-cursus voor training van diabetesleraren in Indiana, VS, 2006Ik geniet van het beoefenen van Tai Chi en heb altijd de drang om het met anderen te delen.

Rond 1993 vroeg een student me of hij een video van mij kon maken om te gebruiken als een leermiddel. Dat begon me op weg naar het maken van instructievideo's, van daaruit begon ik met het produceren van dvd's, schreef ik boeken over lesgeven en Tai Chi en heb ik door 2015 veel best verkochte titels over de hele wereld geproduceerd.

Onze missie is om nuttig materiaal te produceren om u in staat te stellen uw gezondheid, kwaliteit van leven en niveau van Tai Chi te verbeteren. U vindt onze instructie-dvd's eenvoudig te volgen, zeer gebruikersvriendelijk en effectief. Ons team is zeer verheugd om talloze positieve feedback te ontvangen via e-mails, brieven en van veel mensen die ik over de hele wereld heb ontmoet. Veel dank!

De productie van kwaliteitsmateriaal vereist veel tijd en een gecoördineerde inspanning van verschillende experts - mijn Tai Chi-team, de medische en filmprofessionals. Het is een werk van passie en liefde van ons team. We zijn erg trots op ons werk en zijn erg blij met elke suggestie voor verbetering.
 

Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar met hoofdkantoor in mijn geboortestad - Sydney. Voel je vrij om Neem contact op met mij of ons kantoor op service@taichiproductions.com voor eventuele vragen.

Ik kijk er naar uit om je op een dag te ontmoeten in mijn wereldwijde workshops.
 

Met vriendelijke groet,

Paul Lam

Dr. Paul Lam, directeur van de gepensioneerde huisarts, Tai Chi voor Health Institute Tai Chi-producties
 
Gerelateerd artikel:
 

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en meer.

Meld je aan voor de gratis Tai Chi for Health-nieuwsbrief