2. Kun je Tai Chi leren van een dvd? 2016-07-29T02:31:01+00:00
Loading ...

2. Kun je Tai Chi leren van een dvd?

"Ja, dat kan, ik heb veel mensen ontmoet die het zo briljant deden." Dr. Lam

© Tai Chi Productions 2007. Alle rechten voorbehouden. U kunt dit artikel kopiëren voor educatieve doeleinden, maar niet voor commercieel gewin. U kunt bijvoorbeeld een kopie van dit artikel geven voor uw betalende studenten en deelnemers aan de conferentie, op voorwaarde dat u hiervoor geen kosten in rekening brengt.

Boeken zijn van onschatbare waarde bij het leren, en zonder deze zou onze samenleving nooit verder kunnen gaan waar we nu zijn. Instructie-dvd heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van boeken, vooral wanneer je een bewegingsgerichte oefening zoals tai chi aan het leren bent. Mijn nieuwste dvd's zijn ontworpen als virtuele lessen, je voelt je alsof je bij me bent in mijn klas. Je hebt extra voordelen dan mijn klasdeelnemers - je kunt me altijd stoppen, een deel herhalen en je kunt naar elk gewenst segment gaan.strand
 
In deze dvd's begeleid ik je stap voor stap door elke beweging. Ik zal je de vormen vanuit verschillende hoeken leren - met close-ups, herhalingen en schematische illustraties - terwijl je elke vorm opdeelt in kleine gedeelten, zodat je deze gemakkelijk kunt volgen. Tijdens de lessen zal ik de tai chi-principes uitleggen en hoe je ze kunt gebruiken om je tai chi te verbeteren.
 
Aan het einde van de dvd demonstreer ik de hele set met zowel front- als back-on-weergaven, zodat je me kunt volgen en oefenen met mij zo vaak als je wilt.
 
Door de jaren heen heb ik veel mensen ontmoet die tai chi van mijn instructie-dvd's hebben geleerd en veel plezier en een betere gezondheid hebben. Je kunt er mijn maandelijkse verhalen over lezenNieuwsbrief. Een vrouw vertelde me dat haar artritis verslechtert en zich oud voelt. Toen leerde ze mijn Tai Chi voor artritis op mijn dvd. Ze zegt dat haar artritispijn verlicht en energiek was en nu weer van haar leven geniet - ze eindigt met: "Ik ben 99 jaar oud."TCA 220nieuw
 
Natuurlijk is de ideale manier om te leren, door de beste leraar, het beste boek en de meest geschikte dvd te hebben. Veel mensen vertelden me dat ze meer zouden leren van een goed geproduceerde dvd dan van een slechte docent. Een goedemanier om erachter te komen is om het eens te proberen!
 
 
Voordelen van dvd's
 • U kunt dezelfde beweging zo vaak herhalen als u wilt.
 • Misschien vindt u geen leraar die bij u past. Maar je kunt veel dvd's proberen.
 • Een goede dvd kan uw lessen het meest effectief aanvullen
 • Het is relatief goedkoop om te kopen
 • U kunt uw dvd op elk gewenst moment wijzigen. Het is gemakkelijker om dvd's te vergelijken dan docenten.
 • Het geeft je de mogelijkheid om te werken met enkele van de beste instructeurs.
 • Je kunt inspirerende uitvoeringen zien van goede dvd's.
 • U bent vrij om uw favoriete leerstijl te kiezen.
 • Ze kunnen worden gebruikt als leerhulp naast face-to-face-lessen.
 • Je kunt punten uit je klas bekijken die je bent vergeten.
 • Een goed geproduceerde dvd kostte enorm veel tijd, energie, passie, expertise en kosten, je kunt alle voordelen behalen met heel weinig kosten.

 

Meer informatie:TCE DVD Cover220

 
Dit artikel kan worden gelezen Arabic

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en meer.

Meld je aan voor de gratis Tai Chi for Health-nieuwsbrief