Loading ...

God zegene de Ieren!


Charles Miller
Charles houdt van het Ierse volk, elk jaar tijdens het sociale diner in de Sydney-workshop vertelt hij ons over zijn Ierse vrienden.
God zegene de Ieren!

Charles, de auteur van deze grap is aan de rechterkantSaddam Hussein zat in zijn kantoor en vroeg zich af wie hij het volgende zou binnenvallen als zijn telefoon ging.

'Hallo, meneer Hussein,' zei een stem met veel accenten. "Dit is Paddy naar beneden in de Harp Pub in County Sligo, Ierland. Ik rinkel om u te laten weten dat we officieel de oorlog aan u verklaren! '

"Wel, Paddy," antwoordde Saddam, "dit is inderdaad belangrijk nieuws! Hoe groot is je leger? "

"Op dit moment," zei Paddy, na een ogenblik te rekenen, "er is meself, mij nicht Sean, mijn buurman Seamus en het hele dartteam van de kroeg. Dat is acht! "

Saddam zweeg even. 'Ik moet je vertellen, Paddy, dat ik een miljoen mannen in mijn leger heb die wachten op mijn bevel.'

"Begorra!", Zei Paddy. "Ik zal je moeten terugbellen!"

nu staat Charles aan de linkerkantEn inderdaad, de volgende dag belde Paddy opnieuw. "Dhr. Hussein, de oorlog is nog steeds aan de gang! We zijn erin geslaagd om wat infanteriemateriaal te bemachtigen! "

'En welke apparatuur zou dat zijn, Paddy?' Vroeg Saddam.

'Nou, we hebben twee maaidorsers, een bulldozer en Murphy's landbouwtractor.'

Saddam zuchtte. "Ik moet je vertellen, Paddy, dat ik 16,000-tanks en 14,000 gepantserde personendragers heb. Bovendien heb ik mijn leger uitgebreid naar 1-1 / 2 miljoen sinds we voor het laatst hebben gesproken. "

'Heiligen prescessen ons!' Zei Paddy. "Ik zal bij je terug moeten komen."

Inderdaad, Paddy belde de volgende dag weer. "Dhr. Hussein, de oorlog is nog steeds aan de gang! We zijn erin geslaagd om onszelf in de lucht te krijgen! We hebben Harrigan's aangepast
ultralicht met een paar jachtgeweren in de cockpit, en vier jongens uit de Shamrock Pub hebben zich ook bij ons aangesloten! "

Saddam zweeg even en schraapte toen zijn keel. "Ik moet je vertellen, Paddy, dat ik 10,000-bommenwerpers en 20,000-gevechtsvliegtuigen heb. Mijn militaire complex is omringd door lasergestuurde raketten met grond-lucht-raketten. En sinds we voor het laatst hebben gesproken, heb ik mijn leger verhoogd tot TWEE MILJOEN! "

"BEGORRAGH!", Zei Paddy, "ik zal je moeten terugbellen."

En ja hoor, Paddy belde de volgende dag weer. "Top o 'the mornin', meneer Hussein! Het spijt me te moeten zeggen dat we de oorlog hebben moeten aflossen. '

"Het spijt me dat te horen," zei Saddam. "Waarom de plotselinge verandering van hart?"

"Nou," zei Paddy, "we hebben allemaal een lange babbel gehad over een stel pinten en besloten dat we onmogelijk twee miljoen gevangenen kunnen voeden."

God zegene de Ieren!

Door Charles Miller

Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en meer.

Meld je aan voor de gratis Tai Chi for Health-nieuwsbrief

2013-12-12T07:10:01+00:00